Επιστροφές – Αλλαγές

Σε περίπτωση επιστροφής μέρους ή ολόκληρης της παραγγελίας, είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της φόρμας και η αποστολή της μαζί με τα επιστρεφόμενα προϊόντα. Τα προϊόντα και η συσκευασία τους θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και να συνοδεύονται από όλα τα έγγραφα (απόδειξη ή τιμολόγιο, τυχόν προωθητικό υλικό κ.α). Παρακαλείστε να λάβετε υπ’ όψιν σας τις οδηγίες που αναγράφονται στο πίσω μέρος της φόρμας επιστροφής. Πριν την αποστολή της επιστροφής σας, βεβαιωθείτε πως δεν έχουν περάσει 15 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία που αναγράφεται στην απόδειξη.

Αλλαγή προϊόντων

Αν επιθυμείτε να αντικαταστήσετε το προϊόν που παραλάβατε με κάποιο άλλο, θα πρέπει να μας το αποστείλετε με δική σας χρέωση και στη συνέχεια θα σας αποστείλουμε το προϊόν που επιθυμείτε με ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής. Εναλλακτικά, μπορείτε να δώσετε τη νέα σας παραγγελία τηλεφωνικώς στο 24310 76646, ενημερώνοντας μας παράλληλα για την επιστροφή του προϊόντος που παραλάβατε.

Επιστροφή χρημάτων

Εάν επιθυμείτε, μπορούμε να προβούμε σε επιστροφή χρημάτων, η οποία δύναται να ολοκληρωθεί εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Τα έξοδα courier της επιστροφής προϊόντων σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων επιβαρύνουν τον πελάτη.

Ακύρωση παραγγελίας

Εάν επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας θα επικοινωνήσετε με τον/την Υπεύθυνο ηλεκτρονικού καταστήματος στο τηλέφωνο 24310 76646 για την ακύρωσή της. Σε περίπτωση που έχουν ήδη αποσταλεί τα προϊόντα, θα πρέπει να μην αποδεχτείτε την παραλαβή αυτών, έτσι ώστε να επιστραφούν στην εταιρεία.