Τρόποι αποστολής

    Σκοπός του ηλεκτρονικού καταστήματος NtotasLight.gr είναι η γρήγορη εξυπηρέτηση και η άμεση παράδοση των προϊόντων μας.   

    Οι παραγγελίες διεκπεραιώνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή (εκτός από τις αργίες). Τρόποι Αποστολής

     Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με ΕΛΤΑ Courier.  UCj6OZiiX4TR4WbM5trUtYbm1UGyirtLXW hZEhkUzG80Byt2QkoWfwlQd94CgGae74cwVpfulTln9RRuwYvxFJyH1yRKF4NFeXbQbc0 krgKh3TfdHR3Iy9LnJ

    ·  Για παραγγελίες έως 100 ευρώ το κόστος αποστολής είναι 5 ευρώ.

    ·  Για παραγγελίες άνω των 100 ευρώ το κόστος αποστολής είναι δωρεάν.

    ·  Για αντικείμενα που είναι ογκώδη η/και βαριά η αποστολή θα γίνεται με πρακτορείο μεταφορών και η παραλαβή στη διεύθυνση της μεταφορικής εταιρείας. Στην περίπτωση αυτή δεν ισχύει η πληρωμή με αντικαταβολή.

    Αν για λόγους ανωτέρας βίας υπάρξει καθυστέρηση με την παραγγελία σας, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, ώστε να σας ενημερώσουμε για τους χρόνους αποστολής και παράδοσης. Εάν η νέα ημερομηνία παράδοσης δεν σας εξυπηρετεί έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία χωρίς καμία χρέωση.

    Σε περιπτώσεις αντικειμένων που διατίθενται αποκλειστικά κατόπιν ειδικής παραγγελίας θα υπολογίσουμε το κόστος μεταφοράς κατά περίπτωση και θα σας ενημερώσουμε σχετικά πριν γίνει οποιαδήποτε χρέωση.

    Γίνονται αποδεκτές παραγγελίες που αφορούν παραδόσεις προϊόντων στην Ελλάδα. Σε περιπτώσεις παραγγελιών από κάποια άλλη χώρα, θα πρέπει ο πελάτης να  επικοινωνήσει μαζί μας.

    Για την εξέλιξη της παραγγελίας σας, θα ενημερωθείτε μέσω email.