Πολιτική επιστροφής χρημάτων και προϊόντων

Οι όροι και οι προϋποθέσεις που περιγράφονται σε αυτή την πολιτική ισχύουν για όλα τα προϊόντα που αγοράζονται από το ηλεκτρονικό κατάστημα της NtotasLighting μέσα από τον ιστότοπο www.ntotaslight.gr

Ακύρωση παραγγελίας

    ·  Υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

    ·  Σε περίπτωση που έχετε ήδη προχωρήσει σε εξόφληση της παραγγελίας σας και η παραγγελίας σας δεν έχει δοθεί στη μεταφορική εταιρεία, τότε θα σας επιστρέψουμε άμεσα την χρηματική αξία που αντιστοιχεί, με τον ίδιο τρόπο που πραγματοποιήσατε την συναλλαγή σας (πιστωτική κάρτα, κατάθεση σε τρεπεζικό λογαριασμό).

      Για να προχωρήσετε σε ακύρωση της παραγγελίας σας, μπορείτε είτε να στείλετε email στην διεύθυνση: customercare@ntotaslighting.gr, είτε τηλεφωνικά στο 24310-76646.  

Επιστροφή προϊόντων

     Ο Πελάτης έχει το δικαίωμα της επιστροφής των προϊόντων που παραλάβατε αναιτιολογήτως εντός αποκλειστικής προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, από την ημερομηνία παραλαβής.

     Οι επιστροφές των προϊόντων δεν θα γίνονται δεκτές εφ΄ όσον αυτά:

     ·  Έχουν ανοιχτεί από την αρχική τους συσκευασία (ταινία Εταιρείας).

     ·  Δεν συνοδεύονται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα (απόδειξη λιανικής, τιμολόγιο) που αποδεικνύουν τη συναλλαγή σας.

      ·  Προϊόντα ειδικής παραγγελίας (κατασκευή – παραμετροποίηση), δεν μπορούν να επιστραφούν παρά μόνο να αντικατασταθούν με ίδια, σε περίπτωση ελαττώματος.

      ·  Προϊόντα τα οποία έχουν αγοραστεί σε προσφορά.

     Σε περίπτωση που γίνει η παραγγελία και αποστολή των προϊόντων και ο πελάτης αρνηθεί την παραλαβή κατά τη στιγμή της παράδοσης, τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου τον πελάτη.

    Τα έξοδα για την επιστροφή των προϊόντων μέσω ταχυμεταφοράς, ή μεταφορικής εταιρείας, δεν καλύπτονται από την εταιρεία και επιβαρύνουν εξ΄ ολοκλήρου τον πελάτη. Η ευθύνη για την απώλεια, βλάβη, καταστροφή του προϊόντος βαραίνει τον πελάτη μέχρι την παραλαβή τους από την NtotasLight.

    Πριν από κάθε επιστροφή προϊόντος πρέπει να προηγηθεί επικοινωνία με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας μας στο (24310- 76646) ή μέσω e-mail customercare@ntotaslighting.gr.

    Εδώ μπορείτε να κατεβάστε το Ηλεκτρονικό Έντυπο Επιστροφής/Υπαναχώρησης  ΕΔΩ

Επιστροφή χρημάτων    

     Η επιστροφή του ποσού που αφορά στο υπό επιστροφή προϊόν θα ολοκληρωθεί εντός πέντε (5) ημερών από την ημερομηνία που θα γίνει η παραλαβή από την   εταιρεία μας.

     Οι τρόποι επιστροφής γίνεται ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής της εκάστοτε παραγγελίας. 

      ·  Στην περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με πιστωτική κάρτα,  πριν την επαναχώρηση και επιστροφή του προϊόντος, η εταιρία υποχρεούται να ενημερώσει την τράπεζα για την ακύρωση της συναλλαγής.

      ·  Στην περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με PayPal, η εταιρία θα καταθέσει τα χρήματα της επαναχώρησης και επιστροφής προϊόντος σε τραπεζικό λογαριασμό που θα υποδείξει ο πελάτης.

      ·  Στην περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε μέσω τραπεζικής κατάθεσης, η εταιρία θα επιστρέψει αντίστοιχα τα χρήματα στον ίδιο τραπεζικό λογαριασμό.